Terapia

Ratkaisukeskeisessä terapiassa asiakas ja terapeutti rakentavat yhdessä ratkaisua ongelmiin ja siten hyvään elämään. Ratkaisukeskeinen työtapa keskittyy voimavaroihin ja asioihin, jotka auttavat pääsemään elämässä eteenpäin. 

Tutkimustulosten valossa psykoterapeuttista suuntausta tärkeämpää on sinulle sopivan terapeutin löytäminen. Terapiasuhteen pituus vaihtelee yhdestä kerrasta useampaan kertaan tarpeen mukaan.

Takanani on Post-Graduate Certificate in Solution Focused Therapy, 30 op ja ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot jatkuvat HPI:ssä, joka tekee yhteistyötä UWE Bristolin kanssa. Pohjakoulutukseltani olen teologian maisteri, uskonnon ja psykologian opettaja. Psykososiaalista asiakastyötä olen tehnyt erilaisissa opetus- ja kasvatusalan tehtävissä.

Vielä saat terapian opiskelijahintaan eli yksilöterapia 50 €/45 min., 65 €/60 min ja pariterapia 95 €/90 min. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kysy lisää ja varaa aika itsellesi laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).

Lisätietoa ratkaisukeskeisyydestä: ratkes.fi.