Voimauttavaa valokuvausta

Voimakuvia

Jokainen on kaunis, arvokas ja kuvauksellinen. Voimakuvassa voit olla juuri sellaisena kuin haluat ja sinä itse määräät siitä, millainen kuva sinusta otetaan. Samoin kuin sen, saako kuvan julkaista ja missä saa julkaista.

Voimakuva on peili, jolla on muisti – riität ja olet rakastettu omana itsenäsi!

Voimakuva-työskentelyn hinta on 130€ (sisältää alv:n ja oman voimakuvan .jpg-muodossa) henkilöltä.

Kysy lisää ja varaa oma aikasi voimakuvaan laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).

Voimauttavan valokuvan paja

Kuvien sekä vanhojen että pajassa otettavien avulla sukellamme itseen ja siihen, miten meistä on tullut sellaisia kuin tässä hetkessä olemme. Opettelemme näkemään kuvissa olevan hyvän Miina Savoalisen kehittämää voimauttavan valokuvan menetelmää käyttäen.

Pajaan voit tulla yksin, yhdessä ystävän ta sukulaisen kanssa tai kokoamasi ryhmän kanssa. Oma kamera ei ole välttämätön.

Lyhyessä pajassaa perehdymme voimauttavan valokuvan menetelmään voima- ja/tai tunnekuvien kautta. Pidemmässä pajassa syvennämme suhdetta omiin kuviin, perhekuviin sekä pohdimme kuvien kautta erilaisia rooleja elämässämme sekä teemme kuvamatkan tulevaisuuteen.

Oman voimauttavan valokuvan pajasi voit varata laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991). Pajan keston mukaan hinta on alkaen 120€ /4 tuntia (sisältää alv:n) henkilöltä.

 

Valokuvaus, 1/2 päivä tai koko päivä

  

Tulen sinne kuvaamaan, missä kuvaustarpeesi on. Valokuvaajana nautin siitä, että saan ottaa kuvia luonnossa. Toisaalta en kammoksu sisällä kuvaamistakaan ja sillä olenkin saanut olla ikuistamassa tunnelmallisia juhlahetkiä sekä tehdä kuvitustöitä myös kuvankäsittelyn keinoin.

Kuvauksen hinta määräytyy kuvauspaikan ja -ajan mukaan, alkaen 50€/tunti (sisältää alv:n). Kuvauksen hintaan sisältyy 6-8 kuvaa .jpg-muodossa. Lisäkuvat hinnoitellaan sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta!

Varaa valokuvaaja juhlahetkeesi tai juhlakuviin laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).