Parisuhteen Aarrekartta -valmennus

Miltä kuulostaisi elää unelmientäyteistä parisuhdetta?

Tervetuloa parisuhteen Aarrekartta -valmennukseen, joka on järjen, sydämen ja vaiston valmennusohjelma. Anna parisuhteellenne mahdollisuus uusiin suuntiin, irti kuluneista kuvioista!

Tänä päivänä parisuhde on koetuksella. Ajastamme kilpailevat monet asiat ja ihmiset. Miten helposti parisuhde jääkään hoidettavien asioiden loppupäähän, listan viimeiseksi. Suhteen hoitamisesta ollaan valmiita tinkimään. Kuitenkin onnellinen parisuhde on yksi elämämme tukipilareista.

Mikä on teidän parisuhteen unelma? Meillä kaikilla on unelmia, mutta harva rohkenee uskoa, että unelmista voi tulla totta: että onnellinen parisuhde voisi toteutua. Kuitenkin juuri unelmat vievät eteenpäin, kehittävät meitä ja auttavat jaksamaan arjessa.

Aarrekartta™ on työkalu, joka auttaa toteuttamaan unelmia, parisuhteen suuria päämääriä. Aarrekartan vaikuttavuuden salaisuus on siinä, että se valmistaa tekijöitänsä henkisesti muutokseen ja tekee avoimemmaksi ratkaisujen löytämiselle sekä rohkeammaksi toteuttaa ne.

Parisuhteen Aarrekartta -valmennuksessa (kesto 3h)

– perehdymme psykologisiin malleihin, joihin aarrekartta-menetelmä, mielen muutosohjelma, perustuu

– pariskunta rakentaa itselleen parisuhteen Aarrekartan

Aarrekartta on Fakta & Fiktion lippulaiva. Nyt teillä on mahdollisuus antaa parisuhteelle aikaa ja arvostusta osallistumalla Parisuhteen Aarrekartta -valmennukseen.

Parisuhteen Aarrekartta -valmennuksen hinta on 80€. Hinta sisältää alv:n 24%.

Varaa teille sopiva ajankohta laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).