Terapia

Ratkaisukeskeisessä terapiassa asiakas ja terapeutti rakentavat yhdessä ratkaisua ongelmiin ja siten hyvään elämään. Ratkaisukeskeinen työtapa keskittyy voimavaroihin ja asioihin, jotka auttavat pääsemään elämässä eteenpäin. Terapiasuhteen pituus vaihtelee yhdestä kerrasta useampaan kertaan tarpeen mukaan.

Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian kolmivuotiset opinnot (Post Diploma in Solution Focused Therapy, UWE/HPI). Pohjakoulutukseltani olen teologian maisteri, uskonnon ja psykologian opettaja. Neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen myötä olen erikoistunut neuropsykiatristen haasteiden kohtaamiseen arjessa (esim. ADHD, sensorisen integraation häiriö) ja niiden vaikutuksiin mielenterveyteen.

Psykososiaalista asiakastyötä olen tehnyt erilaisissa opetus-, kasvatusalan tehtävissä. Tutkintoon liittyvä asiakasharjoitteluni oli osa Sipoon kunnan päihde- ja mielenterveyspalveluita. Tällä hetkellä teen pääasiassa kotikäyntejä.

Yksilöterapia 60 €/45 min. tai 75 €/60 min ja pariterapia 105 €/90 min. sekä teemakäynnit 100€/2 kertaa. Teemakåynneillä voit tarkastella ajankohtaista teemaa elämässäsi ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti, esim. parisuhteen solmut, mitä minulle/meille kuuluu nyt, rohkeutta ratkaisuihin. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Kysy lisää ja varaa aika itsellesi laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).

Lisätietoa ratkaisukeskeisyydestä: ratkes.fi.