Tilkkumatka®

Sanoitat elämääsi/työtäsi ja teet sitä näkyväksi ratkaisukeskeisesti työskennellen tarinaasi ja tilkkuja yhdistäen. Teet historiaasi näkyväksi, etkä ainoastaan historiaa, vaan myös tätä hetkeä ja/tai tulevaa.

”Tämä on minun arvokas elämäni” – riittävän hyvä ja se on tehnyt sinusta sen, joka olet tässä hetkessä.

Koe voimaannuttava ompelumatka muistojen väreihin, kuoseihin ja materiaaleihin yhdistellen niitä luovasti ja perinteisesti eri tilkkutyötekniikoin. Muistojen kankaista, liinoista, nauhoista, napeista ja pitseistä suunnittelemme tilkkutyön. Hirsimökki, neliö, kuusikulmio, kolmio vai mikä onkaan muistojen muotosi tilkkutyössäsi? Siirrämme valokuvat kankaalle kurssilla kuvansiirtotekniikoin ja osaksi tilkkutöitämme. Kurssikokonaisuus räätälöidään tarpeen ja/tai taitojen mukaan, joten hinta on alkaen yhden illan (3 h) työskentelystä 70 €/henkilö (sisältää alv:n 24%). Lisäksi materiaalit laskutetaan käytön mukaan.

Voit tehdä tilkkupeiton, seinävaatteen, sukupuun, kangaskirjan ja/tai tyynyjä muistojesi materiaaleja yhdistellen. Aiempaa kokemusta tilkkutöistä etkä kuvansiirtotekniikoista tarvitse. Lähde mukaan rohkeasti muistojen aikamatkalle tilkkutöitä tehden joko itselle tai lahjaksi, esim. vastasyntyneelle sukupuu tai ystävälle/työkaverille vuosipäivänä yhteisten muistojen hetkistä tilkkupeitto.

Tilkkumatka voidaan myös toteuttaa niin, että sinä valitset kuvat ja kankaat tehtyäsi ohjatun yhden illan matkan muistoihin ja saat valmiin tuotteen noin 2-3 viikon sisällä Tilkkumatkastasi. Hinta tälle kokonaisuudelle on alkaen 100 €  sisältäen alv:n 24%, ompelutyön, kankaat ja muut materiaalit. Hintaa nostaa tai laskee työn koko ja malli sekä käytetyt materiaalit.

Lisäksi tulevat matkakulut, jos kurssi toteutetaan muualla kuin Sallassa.

Kysy lisää: tarja @ pohjatar.fi tai 050 368 1991