Voimauttavaa valokuvausta

Voimakuvia

Jokainen on kaunis, arvokas ja kuvauksellinen. Voimakuvassa voit olla juuri sellaisena kuin haluat ja sinä itse määräät siitä, millainen kuva sinusta otetaan. Samoin kuin sen, saako kuvan julkaista ja missä saa julkaista.

Voimakuva on peili, jolla on muisti – riität ja olet rakastettu omana itsenäsi!

Voimakuva-työskentelyn hinta on 130€ (sisältää alv:n ja oman voimakuvan .jpg-muodossa) henkilöltä.

Kysy lisää ja varaa oma aikasi voimakuvaan laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).

Voimauttavan valokuvan paja

Sekä vanhojen valokuvien että pajassa otettavien uusien kuvien avulla sukellamme itseen ja siihen, miten meistä on tullut sellaisia kuin tässä hetkessä olemme. Opettelemme näkemään kuvissa olevan hyvän Miina Savolaisen kehittämää voimauttavan valokuvan menetelmää käyttäen.

Pajaan voit tulla yksin, yhdessä ystävän tai sukulaisen kanssa tai pienessä ryhmässä. Et välttämättä tarvitse omaa kameraa tai aiempaa kuvauskokemusta.

Lyhyessä pajassaa perehdymme voimauttavan valokuvan menetelmään voima- ja/tai tunnekuvien kautta. Pidemmässä pajassa syvennämme suhdetta omiin kuviin, perhekuviin sekä pohdimme kuvien kautta erilaisia rooleja elämässämme sekä teemme kuvamatkan tulevaisuuteen.

Oman voimauttavan valokuvan pajasi voit varata laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991). Pajan keston mukaan hinta on alkaen 120€ /4 tuntia (sisältää alv:n) 1 henkilöltä, ryhmille lasken tarjouksen – kysy rohkeasti.

 

Valokuvaus, 1/2 päivä tai koko päivä

    

Tulen sinne kuvaamaan, missä kuvaustarpeesi on. Valokuvaajana arvostan luonnonvaloa sekä valon ja varjon leikkiä niin ulko- kuin sisätiloissa. Olen saanut olla mukana ikuistamassa tunnelmallisia juhlahetkiä sekä tehdä kuvitustöitä myös kuvankäsittelyn keinoin (mm. Sonja-enkelikortit).

Kuvauksen hinta määräytyy kuvauspaikan ja -ajan mukaan, alkaen 50 €/tunti (sisältää alv:n). Kuvauksen hintaan sisältyy 6 kuvaa .jpg-muodossa. Lisäkuvat hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Varaa oma aikasi kuvaukselle laittamalla sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).