Kurssit ja pajat

Pajoista ja lyhytkursseista löydät tietoa Pohjattaren pajat-esitteestä. Kurssien hinnat vaihtelevat tuntimäärän ja käytettävän materiaalin mukaan. Omia materiaaleja käyttämällä voit saada hintaa alemmaksi. Jos olet tulossa isommalla porukalla tai sinulla on paikka, jossa kurssi voidaan toteuttaa isollakin porukalla, niin kysy rohkeasti tarjousta.

Viikonloppukurssit sisältävät 6 tuntia työskentelyä lauantaisin ja sunnuntaisin (+ lounastauko omin eväin) tai vaihtoehtoisesti perjantaina 3 tuntia ja lauantaina tai sunnuntaina 8 tuntia eli yhteensä 12 tuntia. Pajoista on mahdollista toteuttaa myös miniversioita eli 3 -6 tunnin kokonaisuuksia yhden päivän aikana pidettäviksi.

Kokonaisuus on aina sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Ryhmän ihannekoko on työtiloissani 2 -6 henkilöä. Suurin osa kursseista on kuitenkin toteutettavissa myös suuremmalla porukalla ja vuokratiloissa. Kannattaa kysellä myös kursseja erityistilanteisiin: polttarit, hääkutsut, merkkipäivä askarrellen, kokoukseen rentoutustuokio tikuttaen jne.

Yhdistäkäämme luovuutemme ja ideoikaamme uusia kokonaisuuksia. Kysy rohkeasti lisää!

Kurssikokonaisuus voidaan sopia niin, että hintaan sisältyvät myös materiaalit tarjouksen mukaan. Kun kouluttaja tuo tarvikkeet mukanaan, saa pajalainen keskittyä tekemiseen eikä tarvitse juosta kaupasta toiseen tarvikkeita etsimässä. Pajoissa laskutan materiaalit käytön mukaan, ellei toisin sovita. Kannattaa myös miettiä, mitä materiaaleja kotoa/työpaikalta voisi kierrättää kyseisessä pajassa. Mahdolliset esineiden valmistusohjeet sisältyvät pääosin kurssin hintaan

Valitse mieleisesi kurssi ja etsitään sinulle sopiva  ajankohta sekä kurssipaikka. Pohjattaren pajat ja kurssit sopivat mainiosti osaksi työhyvinvointipäivää joko työnohjauksellisen sisällön kanssa tai ilman sitä.

Laita sähköpostia (tarja @ pohjatar.fi) tai soita/laita tekstiviesti minulle (050 368 1991).

Kurssin hinta on alkaen 20 euroa ja se sisältää tarvikkeet yhteen tuotteeseen, tilavuokran, pidemmillä kursseilla pientä purtavaa sekä alv:n 24 %.